Newsletter

Noul director Athenee Palace Hilton, Linda Griffin

Directorul general Athenee Palace Hilton va fi, de la 1 septembrie, Linda Griffin, care il va inlocui pe Friedrich Niemann.

Griffin se alatura echipei Athenee Palace Hilton, dupa ce a ocupat pozitia de Cluster General Manager in Turcia, pentru Adana & Mersin Hilton SA Hotels, localizate in partea de sud a marii Mediteranene, in regiunea Cukurova, Turcia.  "Este o onoare si totodata o bucurie sa preiau roul de Director General al prestigiosului Athenee Palace Hilton Bucuresti. Astept cu nerabdare provocarile dar si oportunitatile oferite de piata in continua dezvoltare din Romania" spune Griffin.

Linda Griffin are o experienta de 21 de ani in compania Hilton Worldwide. Si-a incept calatoria la Hilton Toronto, iar in 1993 a avansat la Hilton Toronto Airport ca Front Office Manager.

Debutul carierei internationale a avut loc in 1995, la Hilton Aruba, inainte de a prelua functia de Project Manager, in cadrul echipei de Front Office Development, cu traininguri si instalare de sisteme de revenue in intreaga lume.

Sursa: www.bloombiz.ro


Linkuri utile


iso iata anat