Newsletter

Primul hotel Doubletree by Hilton din Bucuresti va fi deschis anul viitor

Hilton Worldwide a semnat un contract de franciză cu VIS7 Import Export SRL în vederea deschiderii unui hotel Doubletree By Hilton în Bucureşti, a anunţat, joi, Saleem Sarieddine, director executiv VIS7 Import Export SRL.  Transformarea şi renovarea hotelului pentru a deveni Doubletree by Hilton sunt programate pentru a se încheia în trimestrul al doilea din 2011. Astfel, unitatea va fi cel de-al cincilea hotel din lanţul Hilton Worlwide în România şi cel de-al doilea Doubletree by Hilton din ţară, după cel de la Oradea, care va fi lansat la începutul anului viitor.

Hotelul Doubletree By Hilton Piaţa Unirii va dispune de 88 de camere, facilităţi de conferinţe, un restaurant şi un bar, o cafenea şi un centru de fitness. Hotelul îşi va păstra pentru început standardul de patru stele şi va fi destinat oamenilor de afaceri, dar şi turiştilor cu un buget de la mediu în sus. Deschis în 2006, hotelul din Capitală are 88 camere şi va fi extins, în următorii doi ani, cu 11 camere.

Rata de ocupare a unităţii este de 50%, iar în urma afilierii la lanţul Hilton ar putea creşte cu 25 de puncte, informeaza Mediafax. În 2009 hotelul a avut o cifră de afaceri de 1,7 milioane euro. Hilton va deschide în 2011 şi primul hotel de tip economy sub marca Hampton din România, la Braşov.

Bugetul pentru renovarea unităţii, care până la 1 iunie a funcţionat sub marca Tulip Inn, este de circa un milion de euro, bani proveniţi dintr-un credit de la BRD.

Sub marca Hilton funcţionează hotelurile Athenee Palace Hilton din Bucureşti, controlat de George Copos, şi Hilton Sibiu, al omului de afaceri Nicolae Minea.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro


Linkuri utile


iso iata anat