Newsletter

Hotel Epoque din Bucuresti se deschide pe 1 noiembrie

Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux din Bucuresti, se va deschide pe data de 1 noiembrie. Hotelul se adreseaza segmentului upmarket si introduce un concept nou pe piata, atat din punct de vedere al structurii si design-ului cat si al gradului de personalizare a serviciilor.

Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii de tip FIT (free independent traveller) cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, servicii personalizate si nevoia de individualitate. Hotel Epoque pune la dispozitia oaspetilor sai un concept structural singular cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigura intreg comfortul pentru lucru si relaxare, devenind astfel o optiune ideala pentru sejururile medii si lungi. Epoque ofera o paleta larga de facilitati gandite sa vina in intampinarea tuturor exigentelor clientilor sai si un grad inalt de personalizare a serviciilor, inclusiv optiunea de a fi asistat de un valet personal pe parcursul sejurului.

Hotel Epoque se bucura de o amplasare exceptionala, langa Parcul Cismigiu, beneficiind de un acces usor in plin centrul Bucurestiului si ramanand totodata izolat de zgomotul si traficul citadin. Arhitectura si designul interior au fost concepute in armonie cu imprejurimile si istoria locului, o creatie unitara ce urmareste acelasi mix de rafinament si identitate.

Cu o investitie de 8 milioane euro, D&M Perfect Real Estate este initiatorul si dezvoltatorul proiectului. "Epoque este un produs de nisa, creat pentru a raspunde exigentelor targetului sau. Clientii Epoque pretuiesc individualitatea si intimitatea, sunt obisnuiti cu un grad ridicat de comfort si isi doresc multa atentie. Ei au nevoie de rafinament si seninatate, dublate de facilitati si tehnologii care sa le ofere o experienta de business si leisure impecabila. Sunt incantat sa introduc pe piata acest concept cu caracteristici unice in Bucuresti", a declarat Antoni Kuhnen, General Manager Epoque Hotel.

Sursa: http://stiripeblog.wordpress.com


Linkuri utile


iso iata anat